Ahad, 10 Jun 2012

Senarai Hotel Murah/Bajet sekitar Jalan Masjid India/Jalan TAR, Kuala Lumpur


Pening-pening lalat duk cari hotel bajet malam ni...
Puas gugel..dapat gak kat sini..
harap2 ada yang kosong hujung minggu ni..

Mana tau di masa akan datang nak ke sana lagi kan, boleh rujuk sini :)

Ada beberapa hotel di bawah ni memang dekat sesangat kalau nak ronda dekat Jalan Masjid India mahupun Jalan TAR ;) Boleh jalan kaki je, @ dari dalam bilik boleh nampak dah suasana sekitar.
Ke UM dekat gak kot...harap-harap la..


1. HOTEL MACKTZ 3 Comfort Inn
Masa kami tanya bilik ni berharga RM90 Queen Size-tapi disebabkan Lif rosak dapat pulak tingkat 4,
terus angkat bendera putih..hehee
Tel : 03-40452323


2. Perfect Class Hotel - Harga bilik bermula dari RM20.00 dan ke atas
Berdekatan dengan Food Court



3. Palace Hotel harga bilik bermula RM 140 Queen Size
Tel : 03-26986122


4. Hotel Hibiscus City berdekatan dengan Jakel (ada 2 tempat dan 1 lagi di Pudu)
Harga bilik bermula RM 128.00 Queen Size
Tel : 03-26975350


5. Hotel Noble RM 158
Tel : 03-26917111


6. Star Point Hotel
Harga bermula RM 155.00
Tel : 03-23027555


7. Frenz Hotel RM 150.00++
Tel : 03-26937878


8. Citin Hotel RM 155.00++
Tel : 03-26932999


9. Selesa Inn Kuala Lumpur RM 125.00++

Kesemua harga yang dinyatakan di atas adalah tertakluk pada masa dan tidak termasuk cuti sekolah, harap maklum, harga tersebut adalah sebagai panduan,

terimakasih pada owner blog atas info tersebut..
http://normj1001.blogspot.com/2012/04/senarai-hotel-murahbajet-sekitar-jalan.html

1 ulasan:

zarulfarhana berkata...

Saya memang tgh cari hotel area sana.. Bagus info..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...