Ahad, 10 Jun 2012

Sedih Hati Tak Terkira.Sebab??




Sebab??..
pasal blog kena hack pun nak sedey gak ke..
terus terang cakap le..sedey habis...
Aku manalah tahu kalau bab2 macam ni tak payah nak tukar password ke apa ke..
bukan pandai pun bab2 IT ni..,tapi keinginan tu mmg kuat nak ada blog..
tak sangka kena hack ngan group2 ni



                                      https://www.facebook.com/groups/CyberITCrew

ingat la para hackers...
ni bulan Rejab...doa orang yang teraniaya...biasanya Allah makbulkan..
jangan salahkan sape2 sekiranya musibah pula yang menimpa anda,yang paling anda sayang,hatta ahli keluarga sekali pun...
Satu ucapan akak...terimakasih banyak2 wat akak macam ni...biar Allah saja yang membalas perbuatan sekelian..
Amminn

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...